''Sweet Time with Sweet Asma!'

premium desserts

brownies crunchies

Brownies Cruchies cookies yang enak untuk semua peringkat umur,sesuai dhidang di waktu petang dan waktu menonton tv bersama keluarga.

Puteri Ayu Cheseee

Enak dimakan semasa sejuk,keenakan chessee mencair di dalam mulut,creamy dan manis bergaul enak di dalam mulut.pasti repeat lagi!

brownies cake

Tak selalu Kak Asma open order,yang nih premium sikit,bahan2 pun premium,siapa dpt order dia untung. 

Premium Brownies Crunchies

Tercari snek yang sesuai seisi keluarga?Kak Asma perkenalkan Brownies Crunchies yang Premium dari Sweet Asma,dari anak kecil sehinggalah emak-emak pasti repeat berkali.Dibakar enak dengan kacang membuatkan anda selalu buka tudung balang,rasa coklat yang pekat dan ranggup kacang buat anda teringat dan teringat.jom tgok testimoni Kak Asma.

What Our customers say

Sedapp sgt2.. Nt blh repeat order lg...

Fathien Haniem

Sedap brownies crunchies Smpai Aafiyyah jeling tu klu ampa nk nnti Oder kt adik ni Asmaa Ma tapi yang duduk dekat yan jika donat pn sdap xdn nk snap gmbaq dh lincin.

NorAfidah Ibrahim

Nak order klik butang dibawah, hanya RM13 sebalang.:

Nak tambah pendapatan dengan Brownies Crunchies nih?jom join team Kak Asma,dibawah Kak Asma bagi range pakej mengikut kemampuan anda,xsalah bermula dari kecil dan sikit,lama2 jadi bukit kan,yang penting dalam perniagaan kena konsisten.

PILIH PAKEJ ANDA

Jom Bina bisnes bersama Kak Asma.Dibawah adalah pakej untuk Brownies Crunchies.

Mini Agen

rm45

/5 Balang

5 Balang Brownies

Facebook Team Group

Marketing Coaching

1 Banner

Personal DB Ads Training

Master Agen

rm90

/10 Balang

10 Balang Brownies

Facebook Team Group

Marketing Coaching

1 Banner

Personal DB Ads Training

Pro Agen

180

/20 Balang

20 Balang Brownies

Facebook Team Group

Marketing Coaching

1 Banner

Personal FB Ads Training

Marketing Coaching

Menu lain selain Brownies Crunchies

Setiap Bomboloni & Donut kami memberi kegembiraan kepada setiap isi keluarga.Tahun 2019 kami bermula,dari situ kami melihat senyuman setiap custemer kami apabila membeli Bomboloni dan donut.Selain itu kami juga mengeluarkan beberapa produk premium lain.

Premium Produk by Sweet Asma

Brownies crunchies

Premium Brownies Crunchies by Sweet Asma.

kek & dessert

Menu yang enak untuk santai peang bersama keluarga.

donuts

Bomboloni & Donut paling win di Yan,Kedah.

Delivery sekitar Yan,Kedah sahaja. Postage diuruskan bagi Luar kawasan. 

Facebook Rasmi dan Whatsapp rasmi: